Etusivu

Ohjelmapalvelut ja elämykset Savossa ja Saimaalla

LakelandGTE on Savon ja Saimaan ohjelmapalveluyritys. Tarjoan ohjelmapalvelut ja elämykset luonnossa  ympäri vuoden.  Suosituimmat ohjelmapalvelut Talvella on seikkailubussiretket, lumikenkäretki, jääkellunta  ”Saimaa on the rocks”, pilkkiretki. Joulun alla hauskoja pikkujouluohjelmia ja joulupukkipalvelua .  Kesällä suosittuja ovat norpparetket, risteilyt mukavalla sähköaluksella, kalastus- ja melontaretket sekä lupsakkaat ulkokisailut.  Ohjelmapalveluyritys LakelandGTE ohjelmat  sopivat niin yrityksille, matkailijoille kuin alueen asukkaille.


OSTA NETISSÄ

Suuri osa ohjelmistani on tuotteistettu palveluiksi jotka voit ostaa netistä. Verkkokaupassa näet heti onko palvelu saatavilla ja milloin on seuraava vapaa päivä. Voit varata kotisohvalta milloin vain, ja saat vahvistuksen heti  sähköpostiisi. Jos etsit tiettyä kohdetta kuten kansallispuistoa, tai tiettyä aktiviteettia kuten melontaretkiä, kannattaa klikata ylävalikkoa ja etsiä sieltä oikea tuote.

PYYDÄ TARJOUSTA

Klikkaa tästä yhteydenottolomakkeeseen. Kerro mitä haluat ja milloin, teen sinulle tarjouksen sähköpostilla

TILAA UUTISKIRJE

Saat ensimmäisenä tiedon uusista ohjelmapalveluista ja tarjouksista mukavasti sähköpostiisi. Klikkaa tästä ja tilaa uutiskirje