Ohjelmapalvelut ja elämykset Savossa ja Saimaalla

LakelandGTE on Savon ja Saimaan ohjelmapalveluyritys. Tarjoan ohjelmapalvelut ja elämykset luonnossa  ympäri vuoden.  Suosituimmat ohjelmapalvelut Talvella on seikkailubussiretket, lumikenkäretki, jääkellunta  ”Saimaa on the rocks”, pilkkiretki. Joulun alla hauskoja pikkujouluohjelmia ja joulupukkipalvelua .  Kesällä suosittuja ovat risteilyt mukavalla sähköaluksella, kalastus- ja melontaretket sekä lupsakkaat ulkokisailut.  Ohjelmapalveluyritys LakelandGTE ohjelmat  sopivat niin yrityksille, matkailijoille kuin alueen asukkaille.


            


OSTA NETISSÄ
Suurin osa ohjelmistani on tuotteistettu palveluiksi jotka voit ostaa netistä. Verkkokaupassa näet heti onko palvelu saatavilla ja milloin on seuraava vapaa päivä. Voit varata kotisohvalta milloin vain, ja saat vahvistuksen heti  sähköpostiisi. Jos etsit tiettyä kohdetta kuten kansallispuistoa, tai tiettyä aktiviteettia kuten melontaretkiä, kannattaa klikata ylävalikkoa ja etsiä sieltä oikea tuote.

TILAA UUTISKIRJE
Saat ensimmäisenä tiedon uusista ohjelmapalveluista ja tarjouksista mukavasti sähköpostiisi

OSTA MATKAMUISTO
Myyn myös matkamuistoja, luonnontuotteita ja retkeilytavaroita verkkokaupassani ”Lakeland Shopissa”. Sieltä löydät luontokorut, pehmolelut ja paljon muuta, helposti netistä silloin kun sinulle sopii.