Jääkellunta Puumalassa

Jääkellunta Saimaan upeimmassa Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea.   Jääkellunta Puumalansalmessa ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Tämä piristävä ohjelma sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille ja voidaan toteuttaa Puumalan satamassa, Sahanlahdessa tai Okkolassa. Lue asiakkaiden kommentteja, fiilistele kuvilla ja videolla, ohjelman lisätiedot ja varausohjeet löydät alla.

JÄÄKELLUNTA ON ASIAKKAIDEN SUOSITTELEMA ELÄMYS TRIPADVISORISSA – lue arvosteluja:
The session went really well and we had lot of fun. We can warmly recommend the ice floating… Reviewed by Jalapura.  See Review on Tripadvisor


Nice experience during winter. Floating in an icy stream. Can’t really go wrong with that can you? Reviewed by PekkaS. See Review in Tripadvisor

JÄÄKELLUNTA Puumalassa

Jääkellunta Puumalassa on privaatti elämys sinulle ja ystävillesi. Ystävällinen opas tarjoilee turvallisen elämyksen jonka muistat lopun elämääsi. Tämä on sellainen ”kerran elämässä vähintään koettava” elämys.

 • Kesto:  1-2 tuntia riippuen ryhmäkoosta
 • Paikka Puumalassa:  Puumalan satamassa aivan kunnan keskustassa. Tapaamispaikka Veeransaunan parkkipaikalla os Niementie 3, 52200 Puumala. Vaatteidenvaihto tapahtuu Veeransaunan pukutilassa, missä on mukava lämmin sisätila ja myös vessa. Virta Puumalansalmessa pysyy auki kovillakin pakkasilla ja hyvällä onnella voit nähdä norpankin virrassa. HUOM: Jääkellunta voidaan järjestää myös Sahanlahdessa ja Puumalan Hätinvirrassa Okkolan lomamökkien vieressä. Kysy lisää!
 • Aika:  lokakuu-huhtikuu (ohjelma on parhaimmillaan kovilla pakkasilla kun vesi ”höyryää”). Aloitusaika klo 14:00 tai toiveesi mukaan (mikäli haluat vaihtaa aloitusaikaa, ota yhteyttä ennen varausta)
 • Ryhmäkoko: 3-12hlö (1-12hlö kerrallaan riippuen ihmisten koosta ja pukujen sopivuudesta osallistujille). Porrastaen ja pukuja välillä vaihtaen on mahdollista isommillekin ryhmille.
 • Hinta:  50€/hlö, minimiveloitus 150€.  Varaukset  24/7 suoraan verkkokaupassa, maksu luottokorteilla tai ennakkomaksuna pankkiin. Saat heti vahvistukset sähköpostiisi.
 • Sisältää: ohjaaja, turvajärjestelyt, pelastuspuvut ja pelastusliivit, lämmin juoma
 • Lisähintaan:  Muut Puumalan palvelut, sauna tai lämmin tila vaatteiden vaihtoon, kysy tarjousta
 • Kellunnassa käytetään pelastuspukuja joita on 13 kpl,
  • MAS-II eristetyt neopreenipuvut  13kpl  (8kpl M sopii 170-188 pitkä/rinnanympärys max 112cm/vyötärönympärys max 100cm, 3kpl L sopii 176-205 pitkä/rinnanympärys max 136/vyötärönympärys max 124cm, 2kpl XL sopii 176-205 pitkä/rinnanympärys max 144cm/vyötärönympärys max 132cm)
  • Tarvittaessa muutama Ursuit kevyt-kuivapuku aikuisten koko
 • Ohjelman kulku: osallistujien ohjeistus, pukeutuminen 1-12hlö kerrallaan, ohjattuna hypätään Saimaan aaltoihin satamalaiturilta ja kellutaan virrassa, könytään rantaan, kevyttä hölkkää vaatteiden luo, vaatteidenvaihto, seuraava ryhmä…
 • Huom:  pelastuspukuihin pukeudutaan vaatteet päällä. Varaa lämmintä fleeceä ja villaa vaatteeksi niin pysyt lämpimänä
 • VARAA tästä. Valitse päivämäärä ja osallistujien määrä ja klikkaa VARAA. Seuraa verkkokaupan ohjeita. Jos maksat luottokortilla, saat välittömästi vahvistuksen. Jos maksat ennakkomaksuna pankkiin, varaus vahvistetaan sen jälkeen kun maksu on saapunut (huom: jos tilaat ohjelman 1-3 pv ennen tapahtumaa ja maksat ennakkomaksuna, sinun tulee esittää kuitti maksusta paikan päällä)

Katso video jääkellunta Puumalan satamassa

Video Thumbnail
Arctic Ice floating Puumala
Jääkellunta Saimaan upeimmassa Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea.   Jääkellunta Puumalansalmessa "Saimaa on

Katso video jääkellunta Sahanlahdessa

Video Thumbnail
Ice floating in Puumala (Sahanlahti)
Jääkellunta Saimaan upeimmassa Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea.   Jääkellunta Puumalansalmessa "Saimaa on