Jääkellunta Puumalassa

Jääkellunta Saimaan upeimmassa Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puemme päälle pelastuspuvut ja hyppäämme jäiseen virtaan Puumalan satamassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea.   Jääkellunta Puumalansalmessa ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Tämä on piristävä ohjelma vaikkapa hiihtolomalaiselle tai miksei vaikka pikkujouluelämyksenä. Jääkellunta Puumalassa on myös hyvä ohjelma polttariin tai lahjaksi hänelle jolla on jo kaikkea. Jääkellunta voidaan toteuttaa Puumalan keskustassa, Sahanlahdessa ja Okkolassa

JÄÄKELLUNTA ON ASIAKKAIDEN SUOSITTELEMA ELÄMYS TRIPADVISORISSA – lue arvosteluja:
The session went really well and we had lot of fun. We can warmly recommend the ice floating… Reviewed by Jalapura.  See Review on Tripadvisor


Nice experience during winter. Floating in an icy stream. Can’t really go wrong with that can you? Reviewed by PekkaS. See Review in Tripadvisor

JÄÄKELLUNTA Puumalassa

Jääkellunta Puumalassa on privaatti elämys sinulle ja ystävillesi. Ystävällinen opas tarjoilee turvallisen elämyksen jonka muistat lopun elämääsi. Tämä on sellainen ”kerran elämässä vähintään koettava” elämys.

VARAA NYT
 • Kesto:  1-2 tuntia riippuen ryhmäkoosta
 • Paikka Puumalassa:  Puumalan satamassa aivan kunnan keskustassa os Satamatie 2, 52200 Puumala. Virta pysyy auki kovillakin pakkasilla ja hyvällä onnella voit nähdä norpankin virrassa. HUOM: Jääkellunta voidaan järjestää myös Sahanlahdessa ja Puumalan Hätinvirrassa Okkolan lomamökkien vieressä. Jos majoitut Okkolan lomamökeissä, opas voi järjestää kuljetuksen virralle ja takaisin suoraan vuokramökin pihalta. Kysy lisää!
 • Aika:  marraskuu-huhtikuu (ohjelma on parhaimmillaan kovilla pakkasilla kun vesi ”höyryää”). Aloitusaika klo 14:00 tai toiveesi mukaan (mikäli haluat vaihtaa aloitusaikaa, ota yhteyttä ennen varausta)
 • Ryhmäkoko: 4-16hlö (1-16hlö kerrallaan riippuen ihmisten koosta ja pukujen sopivuudesta osallistujille). Porrastaen ja pukuja välillä vaihtaen on mahdollista isommillekin ryhmille.
 • Hinta:  50€/hlö, minimiveloitus 200€.  Varaukset  24/7 suoraan verkkokaupassa, maksu luottokorteilla. Saat heti vahvistuksen sähköpostiisi.
 • Sisältää: ohjaaja, turvajärjestelyt, pelastuspuvut ja pelastusliivit, lämmin juoma
 • Lisähintaan:  Muut Puumalan palvelut, sauna tai lämmin tila vaatteiden vaihtoon, kysy tarjousta
 • Kellunnassa käytetään pelastuspukuja joita on 20 kpl,
  • MAS-II eristetyt neopreenipuvut  13kpl  (8kpl M sopii 170-188 pitkä/rinnanympärys max 112cm/vyötärönympärys max 100cm, 3kpl L sopii 176-205 pitkä/rinnanympärys max 136/vyötärönympärys max 124cm, 2kpl XL sopii 176-205 pitkä/rinnanympärys max 144cm/vyötärönympärys max 132cm)
  • Ursuit kevyt-kuivapuvut 8kpl (1kpl sopii 130-160cm pitkälle, 5kpl sopii 160-190cm pitkälle, 2kpl sopii +180cm pitkälle)
 • Ohjelman kulku: osallistujien ohjeistus, pukeutuminen 1-16hlö kerrallaan, ohjattuna hypätään Saimaan aaltoihin satamalaiturilta ja kellutaan virrassa, könytään rantaan, kevyttä hölkkää vaatteiden luo, vaatteidenvaihto, seuraava ryhmä…
 • Huom:  pelastuspukuihin pukeudutaan vaatteet päällä. Varaa lämmintä fleeceä ja villaa vaatteeksi niin pysyt lämpimänä

Share - Jaa - Teilen: