Joulupukki Puumalassa aattona

Joulupukki Puumalassa aattona UUSI PALVELU . Joulupukki Puumalassa palvelee jouluaattona 2020 Puumalan keskustan alueella.  Pukki tuo joulun tunnelman  ja voi laulattaa ja leikittää lapsia. Pukilla on omia lapsia ja 30v kokemus aattopukkina, markettipukkina jne. Pukin käynti kestää 10- 12min. Pukki puhuu myös vieraita kieliä, jos paikalla on esim ulkolaisia vieraita. Pukin käynnillä on tyytyväisyystakuu !

  • Pukin käynnin hinta on 50€, maksu käteisellä. Varaathan tasarahan!  Saat halutessasi kuitin pukin käynnistä (pyydettävä etukäteen). 
  • Sovittu aika saattaa aatto-illan liikenteestä johtuen hieman myöhästyä, tällöin pukki ilmoittaa arvioidun ajan puhelimitse. 

TILAA JOULUPUKKI PUUMALASSA

PYYDÄ AIKAA TILAUSLOMAKKEELLA  TAI  SOITA  0400-966800 & TILAA PUKKI !!!  

  • kerro osoite, toivomasi aika (pukki ei vahvista aikaa heti, vaan vasta joulukuun alussa kun reittisuunnitelma aatolle on tehty), lapsien nimet/ikä, erityistoiveet
  • joulukuun alussa kun käyntipaikat on tiedossa, pukki tekee reittisuunnitelman ja ilmoittaa sinulle tarkan ajan. Tällöin voit vahvistaa ajan tai perua sen mikäli aika ei sovi sinulle.
  • joulupukki palvelee Puumalan keskustan ja Kotiniemen alueella, mutta myös keskustan ja Niinisaaren alueella mahdollisuuksien mukaan (pukilla on todennköisesti illalla keikka Okkolan lomamökeillä ja matkan varrella käynti on mahdollista muuallakin reitin varrella)