Joulupukki Puumalassa aattona

Joulupukki Puumalassa palvelee jouluaattona 2022 Puumalan keskustan alueella ja mahdollisuuksien mukaan lähiympäristössä.  Pukki tuo joulun tunnelman  ja voi laulattaa ja leikittää lapsia. Pukilla on omia lapsia ja 30v kokemus aattopukkina, markettipukkina jne. Pukin käynti kestää 10- 12min. Pukki puhuu myös hieman vieraita kieliä, jos paikalla on esim ulkolaisia vieraita. Pukin käynnillä on tyytyväisyystakuu !

  • Pukin käynnin hinta on 45€, maksu käteisellä. Varaathan tasarahan!  Saat halutessasi kuitin pukin käynnistä (pyydettävä etukäteen). 
  • Sovittu aika saattaa aatto-illan liikenteestä johtuen hieman myöhästyä, tällöin pukki ilmoittaa arvioidun ajan puhelimitse. 

TILAA JOULUPUKKI AATOKSI PUUMALASSA

PYYDÄ AIKAA TILAUSLOMAKKEELLA  TAI  SOITA  0400-966800 & TILAA PUKKI !!!  

  • kerro osoite, toivomasi aika (pukki ei voi vahvistaa aikaa heti, vaan vasta joulukuun alussa kun reittisuunnitelma aatolle on tehty), lapsien nimet/ikä, erityistoiveet
  • joulukuun alussa kun käyntipaikat on tiedossa, pukki tekee reittisuunnitelman ja ilmoittaa sinulle tarkan ajan. Pyritään välttämään edestaas ajoa ja palvellaan samassa olevat asiakkaat peräjälkeen. Saamasi ajan voit vahvistaa tai perua sen mikäli aika ei sovi sinulle.
  • joulupukki palvelee Puumalan keskustan ja Kotiniemen alueella, mutta myös Sahanlahden ja Niinisaaren suuntaan mahdollisuuksien mukaan