Joulupukki Varkaudessa aattona

Joulupukki Varkaudessa palvelee taas jouluaattona 2019 Varkauden keskustan alueella.  Pukki tuo joulun tunnelman  ja voi laulattaa ja leikittää lapsia. Pukilla on omia lapsia ja pitkä kokemus aattopukkina, markettipukkina jne. Pukin käynti kestää 10- 12min. Annamme pukin käynnille tyytyväisyystakuun !

SOITA  0400-966800 & TILAA PUKKI !!!  PUKIN KALENTERI ON TÄYNNÄ. TOIVON KAIKILLE HYVÄÄ JOULUA

  • kerro osoite, toivomasi aika (pukki ei vahvista aikaa heti, vaan vasta joulukuun alussa kun reittisuunnitelma aatolle on tehty), lapsien nimet/ikä, erityistoiveet
  • joulukuun alussa kun käyntipaikat on tiedossa, pukki tekee reittisuunnitelman ja ilmoittaa sinulle tarkan ajan. Tällöin voit vahvistaa ajan tai perua sen mikäli aika ei sovi sinulle.
  • joulupukki Varkaudessa palvelee keskustan alueella, mutta myös Könönpellon, Kaura-ahon, Puurtilan  ja Pussilanjoen alueella mahdollisuuksien mukaan

Voit tiedustella aikaa myös sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kirjoita lomakkeeseen tiedot ja paina ”submit”-nappulaa. Pukki ilmoittaa aaton käyntiajan heti kun mahdollista, mutta viimeistään joulukuun alussa.

Pukin käynnin hinta on 50€, maksu käteisellä. Varaathan tasarahan!  Saat halutessasi kuitin pukin käynnistä (pyydettävä etukäteen).  Sovittu aika saattaa aatto-illan liikenteestä johtuen hieman myöhästyä, tällöin pukki ilmoittaa arvioidun ajan puhelimitse.