Koronavirus

Kyllä tästä selvitään, mutta selkeät ohjeet on tarpeen

Tässä on pienen matkailuyritykseni päivitetty ohje tulevista retkistä, ja mahdollisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista. Jos olet jo varannut tai suunnittelet osallistumista retkelle, otathan nämä asiat huomioon. Asiakkaan terveys ja turvallisuus on minulle tärkeää, ja siitä pidetään huolta. Yrittäjä kiittää

Tilannepäivitys 23.4.2021

  • Luonnossa ja ulkona tapahtuvat retket, risteilyt ja aktiviteetit max 12hlö ryhmille toteutetaan normaalisti sovitun aikataulun mukaan (Puumalan alueen virallinen kokoontumisrajoitus max 20hlö alkaen 23.4.2021 ei rajoita pienryhmätoimintaa lue lisää)
  • Retket suuntautuvat Saimaalle, missä on maailman puhtain ilma ja vesi. Luonnossa liikkuminen on vaaratonta ja suosittelen kaikille lisäämään liikuntaa luonnossa. Luonnon terveysvaikutukset ovat moninaiset.
  • Ethän osallistu retkelle sairaana ! Oireilevan henkilön osallistuminen retkelle ei ole mahdollista. Ota yhteyttä jos sairastut ennen sovittua retkeä niin sovitaan retken siirtämisestä myöhempään ajankohtaan tai perumisesta ja takaisinmaksusta.
  • Retkillä noudatamme tarkkoja hygieniaohjeita. Desinfioimme veneen sisäpinnat säännöllisesti. Käytössä on kasvomaskeja, käsidesiä, desinfiointipyyhkeitä jne. Vältämme kättelyä ja kosketusta. Suosittelemme maskin käyttöä veneretkillä

Linkkejä koskien koronavirusta