Koronavirus

Kyllä tästä selvitään, mutta selkeät ohjeet on tarpeen

Tässä on pienen matkailuyritykseni päivitetty ohje tulevista retkistä, ja mahdollisista koronaviruksen aiheuttamista muutoksista. Jos olet jo varannut tai suunnittelet osallistumista retkelle, otathan nämä asiat huomioon. Asiakkaan terveys ja turvallisuus on minulle tärkeää, ja siitä pidetään huolta. Yrittäjä kiittää

Tilannepäivitys 18.6.2020

  • Luonnossa ja ulkona tapahtuvat retket, risteilyt ja aktiviteetit max 12hlö ryhmille toteutetaan normaalisti sovitun aikataulun mukaan.
  • HUOM covid-pandemian vuoksi Ekopaatin takuulähtöjen asiakasmäärä on rajoitettu 8 henkilöön per lähtö (normaalisti 10hlö), jotta veneessä voidaan säilyttää väljä istuminen ja etäisyyttä kanssamatkustajiin. Veneessä on käsidesiä ja kasvomaskeja joita käytetään tarvittaessa. Ethän osallistu sairaana !
  • Yksityisillä Ekopaatin tlausristeilyillä on kyydissä vain sinun oma porukka, ja vene voidaan ottaa täyteen (10hlö). Suosittelen tilaamaan yksityisen risteilyn mikäli olet huolissasi pandemiasta
  • Retket suuntautuvat Saimaalle, missä on maailman puhtain ilma ja vesi. Luonnossa liikkuminen on vaaratonta ja suosittelen kaikille lisäämään liikuntaa luonnossa. Luonnon terveysvaikutukset ovat moninaiset.
  • Ethän osallistu retkelle sairaana ! Oireilevan henkilön osallistuminen retkelle ei ole mahdollista. Ota yhteyttä jos sairastut ennen sovittua retkeä niin sovitaan retken siirtämisestä myöhempään ajankohtaan tai perumisesta ja takaisinmaksusta.
  • Retkillä noudatamme tarkkoja hygieniaohjeita. Desinfioimme veneen sisäpinnat säännöllisesti. Käytössä on kasvomaskeja, käsidesiä, desinfiointipyyhkeitä jne. Vältämme kättelyä ja kosketusta.

Linkkejä koskien koronavirusta