Lahjakortti norpparetkelle

Luonnonystävälle mainio lahja on lahjakortti norpparetkelle Nestori Miikkulaisen kotivesillä Saimaan kauneimmassa Puumalassa norppaystävällisellä Ekopaatilla. Lahjakortti on helppo ostaa verkkokaupastani, ja lahjan saaja kokee upean luontoelämyksen Saimaan norppavesillä.

Tiedot lahjakortista

  • Tilaus. Tilataan verkkokaupasta (klikkaa yllä vihreää nappulaa). Voit valita toimituksen sähköpostilla tai kirjepostina (lisämaksu +3€). Lahjakortissa on arvokoodi jolla lahjakortin haltija maksaa paikkavarauksen silloin kun hän varaa palvelun.
  • Hinta 59€ tai 65€ per hlö. Alkukesän norppasesongin hinta 1.5-11.6. välisenä aikana on 65€/hlö ja myöhemmin kesällä 59€/hlö. Alkukesä on paras aika nähdä harvinainen saimaannorppa Tarpeen mukaan voit valita lahjansaajalle sopivan lahjakortin. Jos tilaajalla on 59€ arvoinen lahjakortti alkukesän retkille, hän maksaa tilatessa hinnan erotuksen varatessaan paikan. Jos ostat useammalle henkilölle, valitse henkilömäärä sen mukaan. Jokainen henkilö saa oman henkilökohtaisen lahjakortin automaattisesti, ja voi käyttää oman lahjakorttinsa joko yksin tai yhdessä muiden kanssa.
  • Voimassaoloaika ja käyttöohje: yksi vuosi ostopäivästä. Lahjakortin haltija varaa paikan norpparetkelle lahjakortissa olevan ohjeen mukaan. Paikka varataan suoraan verkkokaupasta 24/7 käyttämällä lahjakortissa olevaa arvokoodia maksutapana.
  • Toimitus tapahtuu sähköpostilla maksun jälkeen. Jos haluat lahjakortin postitettuna kirjeessä, valitse silloin toimitustavaksi kirjeposti (toimituskulu +3€).
  • Maksutavat verkkokaupassa: pankkimaksu tai korttimaksu. Kun maksat lahjakortin heti verkkokaupassa luottokortilla, saat lahjakortin heti sähköpostiisi pdf-dokumenttina jonka voit printata itse. Jos maksat tilisiirrolla tai laskulla, lahjakortti lähetetään sen jälkeen kun olet maksanut ja maksusuoritus näkyy tililläni. Saat sähköpostiin myös kuitin ja vahvistuksen kun tilaus on vahvistettu.
  • Varausehdot. Lahjakortin voi käyttää norpparetken lisäksi myös muihinn LakelandGTE elämyspalveluihinn, ja sen voi halutessaan antaa toiselle henkilölle. Lahjakortissa ei ole takaisinmaksuoikeutta ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.
  • Norpparetkien aikataulut voit tarkistaa norpparetket-sivulta. Tunnelmakuvia norpparetkistä kuvagalleriassa
  • Lahjakortti on A4-kokoinen mustavalkoinen dokumentti. Siinä on otsikkona LAHJAKORTTI NORPPARETKELLE, arvokoodi, ohjeet, lahjakortin arvo ja voimassaoloaika. Malli lahjakortista alla olevassa kuvassa
lahjakortti norpparetkelle