Luontoretket ryhmille

Opastetut Luontoretket ryhmille

Luontoretket ryhmille  Puumalassa ja lähialueella

Asiantuntevat oppaamme vievät ryhmäsi luontoon turvallisesti ja ammattitaidolla. Oppaan kanssa koet enemmän ja tarjolla on paljon ohjelmia ja lisäpalveluita.

Luontoretket kesällä
Luontoretket kesällä

LUONTORETKET

Tällä retkellä  luonto on pääosassa. Valitaan sopiva havupuun tuoksuinen luontokohde jossa vietetään unohtumaton Päivä. Haistellaan ja maistellaan metsästä löytyvää villiä ruokaa, halataan puuta, rauhoitutaan ja ladataan metsän energiaa. Kokeillaan Metsämieli-harjoituksia ja luonnon Mindfullnessia. Opas huolehtii puolestanne järjestelyt ja te voitte keskittyä luonnosta nautiskeluun. Kuusen katveessa nautimme myös kunnon nokipannukahveet. Lisäpalveluita tarpeenne mukaan.

LUONTOSEIKKAILU

Aktiivinen luontoseikkailu sopii ryhmälle joka etsii jännitystä ja vaihtelua elämään. Seikkailu on suunnistusta, rämpimistä, luontorasteja, etsimistä, löytämistä, suorittamista ja kisailua metsän siimeksessä… sanalla sanoen (h)ikimuistoinen päivä luonnossa. Kesällä liikumme kävellen, kanooteilla tai veneillä ja talvisin lumikengillä.

Talvella retkeillään lumikengillä talven ihmemaassa
Talvella retkeillään lumikengillä talven ihmemaassa

KALARETKELLE

Puumalan kalaisat vedet tarjoavat paljon mahdollisuuksia kalastus- elämyksiin pienille ryhmille. Me toteutamme järvikalastusretket Puumalassa toiveenne mukaan lyhyinä kokouksen oheisohjelmina tai koko päivän kestävinä retkinä oheispalveluineen, saunoineen ja ruokailuineen. Kalaretket sopii pienille ryhmille.

LISÄPALVELUINA

ruoka sauna juoma varuste viihde mystiikka shamaani kyyditys lahja mökki yllätys

Pyydä tarjous tai lisätietoja puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella: