Luontoretket ryhmille

Opastetut Luontoretket ryhmille

Luontoretket ryhmille  Savon alueella

Asiantuntevat oppaamme vievät ryhmäsi luontoon turvallisesti ja ammattitaidolla. Oppaan kanssa koet enemmän ja tarjolla on paljon ohjelmia ja lisäpalveluita.

Luontoretket kesällä
Luontoretket kesällä

LUONTORETKET

Tällä retkellä  luonto on pääosassa. Valitaan sopiva havupuun tuoksuinen luontokohde jossa vietetään unohtumaton Päivä. Haistellaan ja maistellaan metsästä löytyvää villiä ruokaa, halataan puuta, rauhoitutaan ja ladataan metsän energiaa. Opas huolehtii puolestanne järjestelyt ja te voitte keskittyä luonnosta nautiskeluun. Kuusen katveessa nautimme myös kunnon nokipannukahveet. Retki sopii jopa 100 hengelle, ja lisäpalveluita tarpeenne mukaan.

LUONTOSEIKKAILU

Aktiivinen luontoseikkailu sopii ryhmälle joka etsii jännitystä ja vaihtelua elämään. Seikkailu on suunnistusta, rämpimistä, luontorasteja, etsimistä, löytämistä, suorittamista ja kisailua metsän siimeksessä… sanalla sanoen (h)ikimuistoinen päivä luonnossa. Kesällä liikumme kävellen ja kanooteilla ja talvisin lumikengillä. Seikkailu sopii jopa 100 hengelle ja toimii hyvin esim yrityksen tyky-päivän ohjelmana.

KANSALLISPUISTOON

Kaunein Suomalainen luonto löytyy kansallispuistoista, ja niiden reitistöt ja tulipaikat tekevät niistä hyviä kohteita. Teemme opastettuja retkiä Koloveden, Konneveden ja Linnansaaren kansallispuistoihin, jotka ovat kaikki tunnettuja kauniista järviluonnostaan. Kalasääsken kiljahdukset ja Saimaannorpan näkeminen on mahdollista näillä retkillä, joiden runkona on risteily, asiantunteva opastus ja nokipannukahvitus. Muu ohjelma sovitaan teidän toiveenne mukaan. Kohteesta riippuen retki sopii 10-100 hengen ryhmille.

Talvella retkeillään lumikengillä talven ihmemaassa
Talvella retkeillään lumikengillä talven ihmemaassa

KALARETKELLE

Savon kalaisat vedet tarjoavat paljon mahdollisuuksia kalastus- elämyksiin pienille ryhmille. Me toteutamme järvikalastusretket ja koskikalastusohjelmat toiveenne mukaan lyhyinä kokouksen oheisohjelmina tai koko päivän kestävinä retkinä oheispalveluineen, saunoineen ja ruokailuineen. Kalaretket sopii pienille ryhmille.

LISÄPALVELUINA

ruoka sauna juoma varuste viihde mystiikka shamaani kyyditys lahja mökki yllätys

Pyydä tarjous tai lisätietoja puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella:

Share - Jaa - Teilen: