Osta risteilylahjakortti

Osta elämyslahja hänelle jolla on jo kaikkea. Risteily mukavalla Ekopaatilla Saimaan upeimmassa Puumalassa on hyvä lahja henkilölle joka arvostaa kaunista luontoa ja mukavaa risteilyä Saimaalla. Lahjakortin voi käyttää valitsemalleen risteilylle sen arvon mukaan.

Tiedot lahjakortista

  • Tilaus. Tilataan verkkokaupasta (alla). Voit valita toimituksen sähköpostilla tai kirjepostina (lisämaksu +3€). Lahjakortissa on arvikoodi jolla lahjakortin haltija maksaa paikkavarauksen sen tehdessään.
  • Hinta 22€/hlö. Jos ostat useammalle henkilölle, valitse henkilömäärä sen mukaan. Jos haluat oman henkilökohtaisen lahjakortin usealle henkilölle, silloin tulee tilata jokaiselle erikseen oma.
  • Voimassaoloaika ja käyttöohje: yksi vuosi ostopäivästä. Lahjakortin haltija varaa paikan risteilylle lahjakortissa olevan ohjeen mukaan. Paikan voi varata suoraan verkkokaupasta 24/7 käyttämällä lahjakortissa olevaa arvokoodia maksutapana, tai sähköpostilla jos nettivaraus ei jostain syystä onnistu
  • Toimitus tapahtuu sähköpostilla maksun jälkeen. Jos haluat lahjakortin postitettuna kirjeessä, valitse silloin toimitustavaksi kirjeposti (+3€).
  • Maksutavat verkkokaupassa: luottokortti, verkkopankki, tilisiirto ja lasku(yrityksille). Jos maksat lahjakortin heti verkkokaupassa luottokortilla, saat lahjakortin heti sähköpostiisi pdf-dokumenttina jonka voit printata itse. Jos maksat tilisiirrolla tai laskulla, lahjakortti lähetetään sen jälkeen kun maksusuoritus näkyy tililläni. Saat sähköpostiin myös kuitin ja vahvistuksen kun tilaus on vahvistettu.
  • Varausehdot. Lahjakortin voi käyttää norpparetken lisäksi myös muuhun samanhintaiseen LakelandGTE palveluun, ja sen voi halutessaan antaa toiselle henkilölle. Lahjakortissa ei ole takaisinmaksuoikeutta
  • Risteilyjen aikataulut voit tarkistaa risteilyt sivuilta
  • Lahjakortti on A4-kokoinen mustavalkoinen dokumentti. Siinä on otsikkona RISTEILY LAHJAKORTTI, arvokoodi, ohjeet, lahjakortin arvo ja voimassaoloaika.

Jos tarvitset lisätietoja, soita 0400966800/Arto tai lähetä tiedustelu yhteydenottolomakkeella