Polttariohjelmat

Järjestä täydellinen päivä hänelle ja yllätä kivoilla polttareilla. Me tarjoamme kivoja elämyksiä polttarijuhliin, valitse allaolevista tai jostain sivustomme ohjelmapalvelusta sopiva. Yhteistyökumppanimme tarjoavat hyväksi lisäksi ruoka- sauna- ja majoituspalveluita Puumalassa.

Polttariohjelmia kesällä

Järviseikkailu Saimaalla on huippuelämys kesäaikaan. Voidaan laittaa polttarisankari vesisuksille tai vauhtidonitsiin veneen perään ja sitten mennään niin että vesi roiskuu. Muut voi kokeilla vesiurheilua sankarin jälkeen. Tai miten olisi kellunta pelastuspuvuissa keskellä Saimaan selkää, norppauintia parhaimmillaan… Urheilun jälkeen voidaan rantautua saareen, nautitaan virvokkeita ja pidetään avotulilla kokkisota, itse tehdyt herkut täyttää juhlakansan vatsat.

Polttariohjelmia talvella

Jääkellunta pelastuspuvussa ”Saimaa jääkuutioilla” eli Saimaa on the rocks on kiva yllätys polttarisankarille. Ohjeistuksen jälkeen sankari puetaan pukuun ja lykätään Saimaaseen, ja muut tulee perässä tottakai. Mitä jäisempi Saimaa ja mitä kylmempi päivä, sitä suurempi elämys. Kuuma kuksallinen höyryävää polttarijuomaa sen päälle ja vot..

jääkellunta puumalassa, ice floating in puumala, winter experience

PYYDÄ TARJOUS POLTTARIOHJELMASTA