Retket Koloveden kansallispuistoon

Retket Koloveden kansallispuistoon oppaan kanssa on  helppo ja turvallinen tapa tutustua tähän upeaan järvierämaahan. Opas tuntee alueen, sen historian ja mytologian, ja oppaan kanssa koet aina enemmän. Opas hoitaa kaikki järjestelyt ja voit itse keskittyä luonnosta nauttimiseen. Jos haluat nähdä koskematonta luontoa niin Koloveden kansallispuisto on hyvä valinta. Koloveden kansallispuiston hiljaisuus ja maisemat on elämys.

Opastetut melontaretket Koloveden kansallispuistoon

Kolovesi on yksi Suomen parhaista melontakohteista. Kolovesi on pienipiirteinen vesistö jonka sokkeloissa on rauhallista meloa, ja nähtävää riittää. Useimmiten Kolovedellä saa meloa aivan omassa rauhassa, ja moottorivenekiellon ansiosta kuulet siellä vain luonnon ääniä. Meloen pääset helposti tutustumaan kivikautisiin kalliomaalauksiin joita Kolovedeltä löytyy kolmesta paikasta. Jos onni on myötä voit nähdä siellä asustavan saimaannorpan. Kolovedellä on useita huollettuja tulipaikkoja missä voi keitellä kahvit ja nauttia retkieväät.

Opastettu päivämelontaretki 6 tuntia

    • opastettu melontaretki 5-16hlö ryhmälle inkkarikanooteilla (minimiveloitus 5hlö)
    • Lähtöpaikka:  Kirkkoranta, Kirkkorannantie 150–200, 58180 Enonkoski  (myös lähtö Pilpan kanavalta Koloveden pohjoispuolelta on mahdollinen)
    • Lue lisää retkestä täällä

Melontaretki Koloveden kansallispuisto (1)

Opastettu melontaretki Kolovedellä on elämys