Tarjoukset

Tarjoukset elämysretkistä

Tältä sivulta löydät voimassaolevat tarjoukset. Jos palvelu on ostettava verkkokaupasta, alennuskoodi on mainittu alla

 

Syysloman elämystarjoukset

Tervetuloa syyslomalle Saimaan kauneimpaan Puumalaan! Yhteistyössä Sahanlahti Resortin kanssa tarjoan elämyksiä ja ohjelmaa syyslomalaisille 9-10.10 ja 15-17.10 ja 22-24.10 seuraavasti

”Norpan tarina” risteily

Katettu ja säänkestävä Ekopaatti vie sinut risteilylle Saimaan norppavesille ja kuulemaan Norpan tarinan. Kippari kertoo 12 vuoden kokemuksella norpan elämästä tarinan muodossa, ja näyttää kuvia ja videoita aluksen telkkarista. Koet elämyksen ja opit tuntemaan saimaannorpan elämää. Lapsille mukavaa norppa-aiheista askartelua risteilyn aikana, väritetyt kuvat lapset saavat kotiin muistoksi. Hyvällä tuurilla voidaan nähdä norppakin vedessä.

norpparetket Puumalassa, seal watching in Puumala

Norppakellunta Sahanlahdessa

Koe  elämyksellinen norppakellunta syksyisen Saimaan rannassa Sahanlahdessa. Oppaan avustuksella pukeudutaan lämpimiin vesitiiviisiin pelastuspukuihin pukuhuoneessa, ja ohjeistuksen jälkeen porukalla syöksytään Saimaan aaltoihin kellumaan. Kelluminen norpan lailla on rentoa ja mukavaa puuhaa, ja oikein hyvällä tuurilla norppakin saattaa käydä kellujia ihmettelemässä. Ohjelma on opastettu, ja opas varmistaa että kaikki kellujat pääsevät takaisin kuivalle maalle turvallisesti.