Siirry sisältöön
Vuokraa avokanootti WINKKARI  Puumalan keskustassa
Alkaen 25,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

LakelandGTE Outdoor companysales@lakelandgte.fi+358 400 966800Y-tunnus:2247249-8Kauppiaan ehdot
vuokrauspuumalakeskusta

Vuokraa avokanootti ja melo Saimaalle

Vuokraa avokanootti ja lähde melontaretkelle Saimaan saaristoon Puumalassa. Varaa ja maksa netissä, nouda ja palauta Puumalan keskustassa. Melontaretki edellyttää aikaisempaa melontakokemusta, retkeilytaitojen hallintaa ja omia retkeilyvarusteita, kanootin saat meiltä. Winkkari avokanootissa on 3 istuinta ja se sopii päiväretkellä 2-3 hengelle ja pidemmällä retkellä 2 hengelle. Vain uimataitoisille!

Vuokra sisältää

 • Winkkari avokanootti. Kanootissa on 3 istuinta ja se sopii päiväretkellä 2-3 hengelle ja pidemmällä retkellä 2 hengelle

 • Kanoottimelat ja pelastusliivit 1/hlö, äyskäri, kiinnitysköysi, vesitiivis kartta

 • Vuokraus netissä, välineiden nouto ja palautus itsepalveluvuokraamossa Puumalan keskustassa

 • Winkkari avokanootin tiedot: pituus 520cm, leveys 90cm, paino 42kg, kantavuus 450kg, valmistettu Suomessa

Miten vuokraus toimii

 1. Vuokra-aika alkaa ja päättyy valitsemanasi aikana. Vuokra-ajaksi voit valita tuntihinnoitteluna 3-12 tuntia ja vuorokausihinnoitteluna 1-9vrk. Pidempää vuokrausta varten ota meihin yhteyttä. Vuorokausihinnoittelun vuokra-aika alkaa aina aamulla klo 09:00 ja päättyy aamulla klo 09:00. TÄRKEÄÄ: varauksen jälkeen et voi enää muuttaa vuokra-aikaa, mieti siis aikataulusi huolella ennen varausta

 2. Varaa ja maksa netissä. Saat heti vahvistuksen, vuokrausehdot ja ohjeet sähköpostiisi. TÄRKEÄÄ: lue sähköpostiisi tulevat ohjeet huolellisesti koska vuokraamo toimii itsepalveluperiaatteella.

 3. Nouda varuste vuokra-ajan alkaessa Puumalan itsepalveluvuokraamosta os Niementie 3, 52200 Puumala (Koulukartano, vaaleansininen rakennus sillan vieressä). 15min ennen vuokra-ajan alkua saat sähköpostilla ja tekstiviestillä tiedon varaston numerolukon koodista millä varasto aukeaa. Ota varastosta vuokraamasi varusteet ja lukitse varasto. Halutessasi voit jättää matkatavarasi varastoon lukkojen taa melontaretkesi ajaksi. HUOM autolle lähin parkkipaikka on sillan alla ja Veeranrannassa n 200 metrin päässä

 4. Nauti melonnasta Saimaalla

 5. Palauta vuokravälineet viimeistään vuokra-ajan päättyessä samaan paikkaan putsattuna

 6. Olet vastuussa vuokravälineistä ja ne tulee palauttaa samassa kunnossa kuin vuokran alkaessa. Mikäli väline rikkoutuu tai katoaa käytössäsi, sitoudut maksamaan vuokrausehtojen mukaisen korvauksen aiheuttamastasi vahingosta

 7. Katso video vuokraamon toiminnasta https://www.youtube.com/watch?v=l-yglg8gx6w

Vuokrausehdot
Vuokrattavat välineet tulee palauttaa vuokralleantajalle siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita epäkohdista välittömästi ennen kuin viet välineet varastolta, jotta tiedämme, kenen vastuulla mahdolliset viat ovat.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä koko vuokra-ajan ja velvollinen korvaamaan kaikki välineille aiheutetut vahingot toteutuneiden korjauskulujen tai uusostohinnan mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-aikana, sitoutuu vuokralleottaja korvaamaan vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden uusostohinnan.

Vuokralleottaja on vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista sekä huolehtii, että hänellä on voimassa oleva vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen ja varovainen sekä ottamaan olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. Lumikenkiä saa käyttää vain riittävän paksussa puhtaassa lumessa. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa lapsille ilman aikuisen välitöntä ja jatkuvaa valvontaa!

Vastuuvapautus

Vuokraamalla vuokravälineen vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa LakelandGTE:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.